miércoles, 8 de mayo de 2013

El Col•legi distingit amb la creu de Sant Jordi


El Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi  per part de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d'un dels màxims reconeixements que atorga el Govern Català, i se li ha concedit al Col·legi per la seva labor professional durant més de 100 anys en el desenvolupament i la defensa dels interessos dels professionals de la fiscalitat, la comptabilitat i l’auditoria de comptes i de totes aquelles matèries relatives a l’administració i la gestió d’empreses. L'acte de lliurament del guardó tindrà lloc el proper 15 de maig al Palau de la Generalitat.


Eduard Soler, Degà del Col•legi, ha valorat aquest reconeixement afirmant que “la Creu de Sant Jordi certifica el nostre compromís i els esforços en defensa dels professionals del nostre col·lectiu”. I ha assenyalat que “volem fer extensiu aquest reconeixement a tots els professionals de l’assessorament empresarial i mercantil de Catalunya amb el desig de poder contribuir, ni que sigui en petita mesura, a què cadascun d’ells segueixi lluitant i treballant per a la construcció del present i el futur del nostre país”. Fundat l’any 1871, el Col•legi va ser la primera corporació en l’àmbit econòmic-empresarial que es va crear a Catalunya.

Sense cap mena de dubte, aquest reconeixement suposa un motiu d’orgull per als gairebé 2.000 col•legiats i reforça el nostre compromís d’oferir un servei d’alt valor afegit a la societat en general.





No hay comentarios:

Publicar un comentario