lunes, 10 de marzo de 2014

El Col·legi també se suma a l’acte reivindicatiu #diguemprou promogut per la patronal PIMEC



El Col·legi s’adhereix a la patronal PIMEC en un acte reivindicatiu a Barcelona sota el lema “Diguem Prou” que pretén mobilitzar a tots els empresaris, representants i membres de col·legis professionals i associacions. L’acció té com a objectiu deixar palès el profund malestar entre els empresaris autònoms i les pimes per un seguit d'actuacions dels poders públics que no ajuden a consolidar la feble recuperació econòmica.





El 2007 Catalunya tenia 535.000 pimes que ocupaven més de dos milions de persones. Actualment en queden 470.000 que ocupen al voltant de 1.650.000 treballadors: s’ha perdut 65.000 empreses i més de 350.000 llocs de treball. A més, la pèrdua de pes enfront la gran empresa és evident i també enfront el sector públic i els sectors de no mercat. Així, es pot afirmar que el segment de l’economia que més ha patit i pateix la crisi és el de les pimes i els autònoms.     

Però, tant polítics com analistes semblen coincidir en què la sortida de la crisi vindrà de la mà de les pimes i les noves empreses, que permetran regenerar el teixit productiu del país. Aquesta majoria empresarial, doncs, alça la seva veu per exposar els nombrosos greuges que pateix (com els augments en els costos de la Seguretat Social, les polítiques erràtiques i els augments dels preus de l’energia, la creixent pressió fiscal, la manca de crèdit i el seu elevat cost, les contínues i reiterades inspeccions de tot tipus, les traves administratives, entre d’altres) i reclamar canvis profunds i immediats.

El president de Pimec convida a l’assistència de l’acte #diguemprou (aquí el link de sol•licitud d’assistència) que tindrà lloc el proper 19 de Març de 2014, a les 18.00 hores, al Palau de Congressos de Barcelona, de l’avinguda Reina Mª Cristina, de Barcelona

Considerant la transcendència de l’acte, el Col·legi en fa difusió i s’hi s’adhereix.


No hay comentarios:

Publicar un comentario