jueves, 19 de abril de 2012

Seminari “Guia pràctica declaració de renda 2011”



Com cada any arriba la declaració de la Renda i, per tant, és el moment idoni per analitzar les novetats més rellevants d’aquesta nova campanya. És una bona ocasió per aprofitar i per repassar els aspectes més significatius i que generen més dubtes. El pròxim 17 de maig dedicarem un seminari a la “Guia pràctica declaració de Renda 2011”.

En aquest seminari també es farà una bona repassada a les novetats doctrinals que s’han produït. També es prestarà atenció a la reintroducció temporal de l’Impost sobre el Patrimoni per a l’exercici 2011/12.

El seminari comptarà un any més amb Jordi Bertrán Ribera, expert que respondrà a totes les qüestions que se li plantegin. Jordi Bertan Ribera és economista i assessor fiscal al Gabinet Garcia Hoffmann-Bertrán Asesores. És soci de Tax Report ITL, especialitzada en l'elaboració d'informes i documentació relativa a operacions vinculades i preus de transferència; i és excap del Servei (en excedència) d'Informació i assistència al contribuent en la Delegació Especial de l’AEAT de Catalunya. A més, pertany al Cos de Tècnics de Gestió Tributària. Membre de l'Asociació Española d'Asesores Fiscales (AEDAF)

El seminari es desenvoluparà d’una forma eminentment pràctica i dinàmica; i en el transcurs del qual es plantejaran diverses novetats i supòsits pràctics que incitaran al posterior col•loqui. El moderador del debat serà Avelino Vázquez Parcero, president de la Secció d’Assessors Fiscals del Col•legi. Tanmateix es comentaran els més recents criteris administratius sobre la matèria.

Dia: 17 de maig de 2012
Hora: de 16.30 a 20.00 hores
Lloc: Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Sala Llimona). Plª d’Espanya, 6-8 - Barcelona
Més informació: info@empresistesbcn.cat o Telf. 933 620 420

Programa
Inscripcions

No hay comentarios:

Publicar un comentario