martes, 15 de octubre de 2013

Secció de Comptabilitat: agenda del programa del Curs 2013-2014

Avui volem publicar l'agenda del programa de conferències del Curs 2013-2014 de la Secció de Comptabilitat. L’any 2013 està sent prolífic en noves normes comptables. S’han publicat tres noves resolucions de l’ICAC, una sobre immobilitzat material i inversions immobiliàries, una altra sobre actius intangibles i l’última sobre el deteriorament dels actius. Aquest fet posa de relleu la importància d’estar al dia en una professió canviant com la nostra. Us convidem a assistir a les noves conferències de la Secció de Comptabilitat, una bona manera d’actualitzar-se en les noves formes de gestió i optimitzar així les tasques diàries. Tot seguit, els dies i temàtiques de cadascuna. Totes les conferències són de caràcter gratuït per a 
tots els nostres col·legiats.



  • 11/11/2013 

LA NO APLICACIÓ DEL PRINCIPI D’EMPRESA EN FUNCIONAMENT 
Sra. Isabel Perea Auditora i directora d’auditoria a Grant Thornton

S’ha publicat l’esborrany de resolució sobre la no aplicació del principi d’empresa en funcionament, i l’estudi d’aquest projecte de resolució marcarà l’inici de la primera sessió de la mà de l’auditora Isabel Perea.


  • 09/12/2013

LA COMPTABILITAT A CATALUNYA. UNA VISIÓ HISTÒRICA
Sr. Joaquim Rabaseda Professor d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Girona

A la segona sessió farem una aturada per mirar enrere de la mà del catedràtic de la Universitat de Girona, Joaquim Rabaseda, i resseguirem la història i l’evolució de la Comptabilitat a Catalunya. El professor Rabaseda és l’autor del llibre “El compendi d’Antich Rocha”, primer text sobre la partida doble a la península ibèrica.


  • 13/01/2014

ANÀLISI I ESTRATÈGIA FINANCERA 
Sr. Joan Massons Professor titular del Departament de Control i Direcció Financera d’ESADE

Començarem el 2014 amb Joan Massons, professor d’ESADE i premi ACCID a l’excel•lència acadèmica 2013, que ens parlarà de l’anàlisi i l’estratègia financera.


  • 10/02/2014

NORMES INTERNACIONALS D’INFORMACIÓ FINANCERA 2014
Sr. Anselm Constans Professor de l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA)

Quarta sessió: anàlisi de les novetats a les Normes internacionals d’informació financera i que tard o d’hora obligaran a la modificació de la normativa espanyola.


  • 12/03/2014

NOVES TENDÈNCIES EN CONTROL DE GESTIÓ 
Sr. Fernando Campa Professor d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Rovira Virgili

També tractarem les noves tendències en control de gestió amb la col•laboració de Fernando Campa, professor de la Universitat Rovira i Virgili i membre de la comissió de control de gestió d’ACCID i d’AECA.


  • 07/04/2014 

CONSULTES I NOVETATS COMPTABLES 
Sra. Gemma Soligó Auditora i sòcia d’Audihispana Grant Thornton

La sisena sessió se centrarà en l’estudi i anàlisi de les consultes publicades per l’ICAC des del curs passat, ja que des de l’aprovació del Nou Pla General de Comptabilitat s’han publicat 177 consultes comptables (fins el BOICAC 94).


  • 19/05/2014 

LA RSC EN LA GESTIÓ DE LES PIMES
Sr. Jordi Morrós Professor d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona

Per últim, Jordi Morrós, professor de la Universitat de Barcelona, profunditzarà sobre la implantació de la Responsabilitat Social Corporativa, que pot ser d’interès per a la gestió de les pimes.

Programa complet







No hay comentarios:

Publicar un comentario