lunes, 20 de febrero de 2012

Convocatòria d’Assemblea General Extraordinària


L'Assemblea per a l'elecció de càrrecs vacants de la Junta de Govern del 2012 del Col•legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona se celebrarà el proper dia 29 de març.

Ordre del dia:

ÚNIC.- La Junta de Govern del Col•legi Oficial de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, reunida el dia 6 de febrer de 2012, ha acordat convocar, segons el que està previst en els vigents Estatuts col•legials, l’Assemblea general extraordinària de col•legiats per a l’elecció dels càrrecs de la Junta de Govern que han de quedar vacants en relació amb el que estableix el l’article 23.2.b) dels susdits Estatuts.

Lloc: domicili social del Col•legi (c/ Moià 1 – Tuset 3, 3ª planta),
Dia: 29 de març de 2012, durant vuit hores consecutives, des de les 10.00 hores fins a les 18.00 hores
Càrrecs a elegir: Vicedegà, Vicesecretari, Comptador-Interventor, Vocalíes 8ª a 14ª

El desenvolupament de les eleccions des de la data de la present convocatòria fins l’acte de la votació i presa de possessió dels candidats elegits, es regirà pel que està previst, en els Estatuts col•legials (un extracte del qual s’adjunta al dors, sense perjudici que es pugui consultar tot l’articulat a la secretaria del Col•legi.

Convocatòria

1 comentario:

  1. Hola muy buenas tardes, en primer lugar enhorabuena por el blog y por vuestro trabajo.

    Formo parte del Colegio de Empresistas de Cantabria y me gustaría compartir con vosotros nuestras plataformas en redes para que de alguna manera fuerais partícipes y estuviéramos en contacto. Sería un placer contar con vuestra presencia y opinión

    Os paso el enlace de nuestro blog y nuestra página de Facebook por si le quieres echar un vistazo.

    Un saludo y gracias!

    http://colegioempresistascantabria.com/
    http://www.facebook.com/empresista

    ResponderEliminar