lunes, 20 de febrero de 2012

Curs Superior de Formació Especialitzada en Matèria Concursal



El Curs, d’enfocament pràctic, tindrà lloc el 27 de febrer. Està dirigit als professionals que vulguin formar-se com a administradors concursals; també, als que hagin adquirit el compromís de continuïtat en la formació d’aquesta matèria. S’estructura en 22 ponències dirigides per 22 experts.

Serà impartit per diversos Magistrats titulars de Jutjats Mercantils, així com per professionals experts en matèria concursal, que aportaran una visió sintètica i pràctica del procediment concursal, tant des del camp econòmic com del jurídic.

D’altra banda, aquest Curs també és una molt bona oportunitat per als professionals que actuen en l’àmbit concursal, per conèixer en detall i repassar les modificacions donades per la Llei 38/2011, de 10 d’octubre, de reforma concursal.
En ressalten l’estructura de 22 ponències que tractaran les principals àrees de la Llei Concursal, a més dels 22 ponents que hi intervindran -15 Magistrats de Jutjats Mercantils de Barcelona, Madrid, i un de Salamanca, i els altres 7 professionals en actiu de l’administració concursal (economistes, titulats mercantils, auditors i advocats)-.

En definitiva, el Curs ofereix un programa força atractiu per als actuals i futurs administradors concursals, per això us animem a que us hi inscriviu el més aviat possible, ja que les places són limitades. A més, si ho desitgeu teniu l’opció d’inscriure-us individualment a les ponències que més us interessin.

Inscripcions
Programa

No hay comentarios:

Publicar un comentario