viernes, 9 de mayo de 2014

Accés gratuït a BIZ BARCELONA 2014 – Solucions per a Pimes i emprenedors


Els propers dies 4 i 5 de juny, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona es convertirà un any més en la capital de l'emprenedoria i en cita imprescindible per conèixer noves idees i fer créixer el teu negoci, gràcies al BizBarcelona, la millor plataforma per a pimes, autònoms i emprenedors. Si ets col·legiat d’Empresistes, tens accés gratuït!



Aquesta nova edició ve plena de novetats on trobaràs totes les solucions i oportunitats per fer créixer el teu negoci o llançar el teu nou projecte de la manera més ràpida. BizBarcelona està dedicat a l'emprenedoria i reuneix solucions per a la creació, creixement i internacionalització d'empreses i projectes empresarials agrupats en 6 grans blocs temàtics: Solucions e-commerce, Mercat de Finançament, Àrea Exportació, Àrea de Franquícies, Assessorament empresarial, i Networking i cooperació. També vendes i internacionalització, Comunicació 2.0 i relació amb els clients, Finançament i gestió empresarial, Innovació en productes i serveis, i Noves oportunitats i tendències.

El Col·legi, estarà present al BizBarcelona de la mà de “La Intercol·legial”, entitat de la qual formem part i que agrupa a gairebé 100 col·legis professionals catalans amb més de 150.000 col·legiats de diferents sectors. 

Els col·legiats podreu accedir gratuïtament al BizBarcelona -prèvia sol·licitud (abans del 29 de maig)-, on podeu visitar l’espai i participar en nombroses conferències per a emprenedors i per a pimes i moltes altres activitats. 

Per obtenir la invitació, heu de posar-vos en contacte amb la Secretaria del Col·legi abans del 29 de maig, a través del correu electrònic emprenedors@empresistes.org indicant el vostre nom i cognoms. Un cop tinguem totes les peticions, el Col·legi demanarà a Fira Barcelona els codis individuals que després us enviarem per email i d’aaquesta manera podreu acreditar-vos a la web BizBarcelona. Recordeu que si voleu assistir-hi acompanyats faciliteu-nos els noms i cognoms de tots els assistents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario