viernes, 15 de noviembre de 2013

16è Fòrum Empresarial, trobada dels Empresistes el 22 de novembre


El Setzè Fòrum Empresarial tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa, a l’edifici Diagonal 696 (antiga Escola d’Empresarials). Aquest acte s’ha convertit en la trobada més nombrosa dels professionals de l’assessorament mercantil i empresarial i s’espera que l’edició d’enguany torni a assolir les altíssimes xifres de participació d’anys anteriors. En la darrera edició es va arribar a gairebé 600 participants. L'objectiu de la jornada és que els col•legiats i col•legiades gaudeixin de ponents de referència per abordar temes de plena actualitat i sobretot que tots plegats tinguem l’oportunitat de retrobar-nos amb els companys de professió. És a dir, també és un acte de networking.


Enguany, el Fòrum revisarà les novetats més importants en cadascuna de les àrees de les seccions que integren el Col•legi: comptabilitat, auditoria, fiscalitat, concursal i empresa. Prestigiosos ponents especialistes en cada una d’aquestes matèries aportaran el seu coneixement i experiència per fer-ne una valoració útil i amb credibilitat.

L’obertura institucional anirà a càrrec de Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació. Dos ingredients addicionals del Fòrum seran la presentació oficial del nostre llibre “1871‐2013. Història d’un col•legi professional” i el tradicional Sopar de Germanor que celebrarem el vespre del mateix 22 de novembre; en el sopar, retrem homenatge als companys i companyes que compleixen els 25 i 50 anys com a col•legiats i nomenarem nou Col•legiat d’Honor a Dídac Ramírez i Sarrió, rector de la Universitat de Barcelona, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, i també en Filosofia i Ciències de l’Educació, i que té la condició de Professor Mercantil.

Clicar aquí per accedir al programa complet

No hay comentarios:

Publicar un comentario