martes, 16 de septiembre de 2014

El Col·legi reconeix a 20 personalitats del món institucional, econòmic, acadèmic i judicial català en l'acte de Comiat


L’entrega de medalles commemoratives a 20 personalitats del món institucional, econòmic, acadèmic i de la judicatura de Catalunya ha estat el fil conductor de l’Acte oficial de Comiat del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona després que el passat 25 de juny el Parlament de Catalunya aprovés per Llei la seva fusió amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya.  L’acte ha comptat amb l’assistència de 200 representants de l’àmbit polític, econòmic, empresarial i social de Catalunya.


En la seva intervenció en l’acte, el degà del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, Eduard Soler Villadelprat, ha explicat que “encarem amb il·lusió la nova etapa protagonitzada per la fusió amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya”. Soler, qui ha estat al capdavant del Col•legi des del març del 2010, ha posat èmfasi en la idea que “aquest procés d’integració reforça el nostre optimisme cap al futur en la materialització de la construcció d’una marca forta que representi els interessos del nostre col•lectiu i, a la vegada, ser un referent en els àmbits de l’economia i l’empresa, amb un èmfasi particular en les àrees de fiscalitat, concursal i auditoria de comptes”.

Per la seva part, el president del Consell de Col·legis de Titulats Mercantils i Empresarials de Catalunya, Alfred Albiol, ha destacat “la vocació de servei al col·lectiu professional, de fer-lo créixer, de defensar-lo, de formar-lo i d’informar-lo és el que ens ha fet arribar fins el dia d’avui”.

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, una de les personalitats guardonades per l’entitat col·legial, ha indicat en el seu discurs de cloenda de l´acte que “el nou Col·legi tindrà un gran futur perquè serà un dels col·legis més forts de Catalunya”. I sobre la unificació dels dos Col·legis, de Gispert ha felicitat ambdues entitats i els seus degans “per la voluntat de consens expressada”. Entre els guardonats hi ha també el president de la Generalitat, Artur Mas, els diputats Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Sànchez Llibre, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez i Sarrió.

Llegir Nota de Premsa sencera
Eduard Soler, Núria de Gispert i Alfred Albiol


Eduard Soler, Josep Sànchez Llibre, Avelino Vázquez i Alfred Albiol

No hay comentarios:

Publicar un comentario