miércoles, 1 de octubre de 2014

Carta de comiat del degà als col·legiats

Benvolguts/des companys/es
Amics i amigues,


Avui és l’últim dia del nostre estimat Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, i s’acaba una llarga i històrica trajectòria al servei de milers de col·legiats i també de la societat catalana.

Des dels seus orígens l’any 1871, passant per la creació oficial del Col·legi el 1898, fins al dia d’avui, hem sigut testimonis de com ha canviat el món i com s’ha transformat la societat i la nostra professió no ha estat una excepció, deu-n’hi do els canvis que hem patit tots plegats.

Tot i així, el fet és que hem arribat al final d’una etapa, orgullosos de la nostra història i de la nostra professionalitat mirant endavant i afrontant un nou repte que volem compartir amb vosaltres, sense oblidar les nostres arrels i tenint sempre present l’esforç que ens ha dut fins aquí. Ho farem en un nou escenari, el nou Col·legi d’Economistes de Catalunya, en un edifici propi i amb el clar objectiu de ser una referència en l’àmbit de l’economia de l’empresa.

És un repte molt engrescador que volem compartir amb vosaltres, i com dèiem al nostre llibre històric: “volem convidar-vos a fer amb nosaltres aquest llarg viatge, escrivint amb passió i professionalitat aquest nou capítol deixant en la memòria una nova empremta digna de ser viscuda, com a mínim, tan digna com la dels més de 140 anys que ens han permès arribar, amb orgull, fins on som”.

Avui tanquem el Col·legi amb un últim i simbòlic acte, l’assemblea general extraordinària, en la que entre d’altres qüestions, s’hauran d’aprovar el balanç dels estats financers de col·legi per fer el corresponent traspàs d’actius i passius a l’unificat Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Després d’això, us informem que demà dijous i divendres 3 d’octubre, el Col·legi romandrà tancat definitivament, aprofitant aquests dos dies per a efectuar el trasllat i mudança d’arxius i documentació a la que serà la nostra nova seu, situada a la Plaça Gal·la Placidia, 32 (Telf. 93 416 16 04), on ens trobareu a partir de dilluns 6 d’octubre. Els inicis seran una mica complicats, per la qual cosa us prego tingueu paciència i comprensió fins que ho tinguem tot encarrilat.

Us estarem eternament agraïts per la confiança i el suport rebut, que segur seguirem rebent en un futur.

En nom de la junta de govern, del personal d’administració i el meu propi, gràcies a tots i fins aviat.

Eduard Soler Villadelprat
Degà

No hay comentarios:

Publicar un comentario