jueves, 16 de mayo de 2013

El President de la Generalitat lliura la Creu de Sant Jordi al Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials


El Degà del Col•legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, Eduard Soler, ha rebut la Creu de Sant Jordi per part del president de la Generalitat, Artur Mas. Aquest guardó reconeix l’activitat que aquesta corporació ha dut a terme durant més de 100 anys en defensa dels interessos del sector dels professionals de la fiscalitat, la comptabilitat i l’auditoria de comptes i de totes aquelles matèries relatives a l’administració i la gestió d’empreses.


Eduard Soler ha assenyalat que “la Creu de Sant Jordi és un guardó a tots els professionals de l’assessorament empresarial i mercantil per la seva contribució a la construcció del present i el futur del nostre país”.

Ferran Mascarell, conseller de Cultura, ha obert l’acte celebrat en el Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat amb un parlament en què ha ressaltat el valor dels guardons com agraïment als serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. El crític i historiador de l’art català, Daniel Giralt-Miracle, ha pronunciat unes paraules en nom de tots els distingits, i el president de la Generalitat.

Aquí podeu accedir al vídeo del "Lliurament de les Creus de Sant Jordi 2013". Es lliura la Creu als Empresistes en el minut 48:08

Placa de la Creu de Sant Jordi

Diploma de la Creu de Sant Jordi


No hay comentarios:

Publicar un comentario