jueves, 20 de marzo de 2014

Eduard Soler, reelegit degà del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Catalunya

Eduard Soler Villadelprat ha estat reelegit per unanimitat degà del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Catalunya. El nou mandat tindrà vigència fins que es formalitzi l’actual procés de fusió amb el Col·legi d’Economistes. En acceptar la seva designació, Soler ha manifestat que “el Col·legi continuarà impulsant la qualitat com a màxima en tots els serveis i la formació permanent que ofereix a tots els col·legiats amb l’objectiu d’assolir l’excel·lència en la professió. La necessitat actual d’una formació continuada, així com una conjuntura econòmica adversa, fa més que indispensable una activitat en els professionals de l’assessorament mercantil i empresarial fonamentada en el rigor, la responsabilitat i la independència”.


El termini de presentació de sol·licituds per al càrrec de degà finalitzava el 18 de març i finalment només hi ha hagut una candidatura, l’encapçalada per Eduard Soler, juntament amb Robert Pons Caballero, com a secretari general, i Montserrat Navarro Sánchez en la Tresoreria. També han estat reelegits com a vocals de la Junta Josep Lluís Sánchez Cristóbal, Martí Garcia Pons, Josep Mª Carnicero Manrique, Josep Mª Sánchez Alborch, Josep Mª López Serra, Josep Puigvert Ibars i Alfred Albiol Paps.


Aquesta reelecció s’emmarca en el procés d’integració en marxa entre el Col·legi d'Economistes de Catalunya i el Col·legi de Titulats Mercantils de Catalunya, que han acordar fusionar-se amb l'objectiu de convertir-se en un referent en els àmbits de l'economia i l'empresa, sobretot en les àrees de fiscalitat, concursal i auditoria de comptes i comptabilitat. Eduard Soler ha argumentat que “el conveni d’unificació respon a la necessitat de construir una marca forta que representi els interessos del nostre col·lectiu”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario