jueves, 6 de marzo de 2014

El Col·legi, present al Fòrum d'Ocupació d’Economia i Empresa

Com cada any, s’ha celebrat una nova edició del Fòrum d’Ocupació d’Economia i Empresa a la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (antiga facultat d’Empresarials).  El 5 de març, entre les 10 i les 18 hores, el passadís central de l’edifici 690 ha estat l’escenari i espai de trobada d’empreses, institucions, estudiants i recent titulats de la mateixa Facultat amb l’objectiu d’establir un primer contacte i possibilitar una posterior relació. Per aquesta raó, el Col·legi ha aprofitat l’ocasió per donar a conèixer els serveis i beneficis de col·legiar-se, especialment entre els recents graduats. 


A més de la presència del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, l’edició d’enguany ha comptat, entre d’altres, amb la presència de les entitats i institucions com  ACNielsen, Allianz, AXA Seguros e Inversiones, Decathlon, Coritel, Danone, DAMM, Deloitte, Ernst&Young, J&A Garrigues, Kantar Worldpanel, KPMG, LIDL Supermercados, Mango, Mazars Auditors, Zurich, PriceWaterhouse Coopers, Seat i VidaCaixa.

El Col·legi és la corporació que defensa els interessos professionals del col·lectiu de professionals de l’assessorament mercantil i empresarial, a més de ser el seu suport tècnic i esdevenir el seu punt d’enllaç empresarial i professional. Aquest any, per primera vegada, el Col·legi ha promocionat la tasca que du a terme conjuntament amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya, atenent al procés de fusió entre ambdues institucions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario