miércoles, 26 de marzo de 2014

El proper dimarts 1 d’abril, Oriol Amat ingressarà a la Reial Acadèmia de Doctors


L'ingrés a la Reial Acadèmia de Doctors del col·legiat i col·laborador del Col·legi Oriol Amat se celebrarà el dimarts 1 d’abril, a les 19.30 hores. Oriol Amat, doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, dissertarà sobre el tema “Les empreses d’alt creixement: factors que expliquen el seu èxit i la seva sostenibilitat a llarg termini”, i serà contestat per Santiago Dexeus, doctor en Medicina, en nom de la Reial Acadèmia de Doctors. Aquest acte és tot un honor pel Col·legi, ja que el fet de tenir col·legiats tan distingits aporta un gran prestigi a la nostra institució i des d’Empresistes us convidem a assistir-hi. 


En cas que estigueu interessats truqueu al telèfon  93 297 40 00 i confirmeu la reserva de la vostra plaça, ja que la inscripció prèvia és imprescindible. L’acte tindrà lloc el proper 1 d’abril, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes de Foment de Treball de la Via Laietana, 32, pral. Barcelona.

Recentment s’han afegit a la Reial Acadèmia de Doctors Emili Gironella Masgrau, col·legiat d'Empresistes, el passat 11 de març, i José Maria Gay de Liébana, membre de la junta del Col•legi, el passat 20 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario