martes, 15 de julio de 2014

Proper curs en matèria fiscal

La unificació dels Col·legis d’Empresistes i d’Economistes ja és una realitat després de la publicació al DOGC de la Llei que regula la fusió esmentada. Tot i així, en els últims mesos ja s’han realitzat activitats conjuntes que s’han celebrat alternativament en les seus d’ambdós Col·legis. Ara, a les portes de l’estiu, ja es treballa pel programa d’activitats formatives pel curs vinent, però aquesta vegada ja es fa conjuntament des del Col·legi d’Economistes, on a partir d’octubre se celebraran totes les activitats. Un dels temes protagonistes del proper curs serà, evidentment, la tant comentada reforma fiscal que porta uns canvis molt profunds que seran objecte d’anàlisi en profunditat en els propers mesos en cursos i seminaris. 


Mentre no arriba aquest moment, informem que el Curs Superior de Tributació i especialització en Assessoria Fiscal, del qual s’han fet 21 edicions, tindrà continuïtat a partir d’octubre, en el nou Col·legi d’Economistes de Catalunya unificat. El format del Curs ha estat sempre un model molt ben acceptat per tots els professionals que al llarg de 21 anys han participat en aquest Curs. Les persones interessades aviat rebran informació d’una nova edició que enguany serà de vital importància atenent a l’àmplia modificació que es preveu amb la futura reforma fiscal. Recorda que aquest Curs està dirigit especialment a professionals de l’assessorament i a empleats amb coneixements mitjos/avançats. 

Al marge d’aquest Curs, el Col·legi d’Economistes de Catalunya oferta un Màster d’Especialització Tributària, dirigit a llicenciats i recent graduats amb coneixements bàsics adquirits a la universitat i que vulguin especialitzar-se en aquesta àrea professional adquirint i ampliant nous coneixements impartits majoritàriament per professionals de l’assessoria fiscal en actiu i també per inspectors de la hisenda pública. Accedir a més informació sobre el màster

No hay comentarios:

Publicar un comentario