martes, 1 de julio de 2014

Josep Maria Gay de Liébana participa a “De la macroeconomia a l’ansietat del dia a dia”, organitzat per Càritas Diocesana de Barcelona

Josep Maria Gay de Liébana, membre de la Junta del Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona, participa en un acte organitzat per Càritas Diocesana de Barcelona amb una conferència que porta per títol “De la macroeconomía a l’ansietat del dia a dia”, que tindrà lloc aquest proper dijous 3 de juliol, a les 17.30 hores, al CaixaForum de Barcelona. 


A les 17.00 hores ja s’obriran les portes i, a les 17.30, la inauguració anirà a càrrec de Sr. Cardenal arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach. 

A les 18.00 el professor i economista Josep Maria Gay de Liébana desenvoluparà “De la macroeconomia a l’ansietat d’allò quotidià”, conferència presentada per Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya i conseller de Càritas. 

A les 19.00 hores serà el torn de "L’ansietat d’allò quotidià com a conseqüència de la crisi actual” amb el psiquiatra i professor Dr. Luis Rojas Marcos i presentat per Adela Subirana, empresària i presidenta del Grup Set.

No hay comentarios:

Publicar un comentario