jueves, 8 de mayo de 2014

Empresistes s’adhereix al Programa de Consolidació del Treball Autònom

El Col·legi s’ha adherit al projecte pilot del Programa de Consolidació del Treball Autònom, que promou el Col·legi d’Economistes de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa té per objectiu la formació en gestió empresarial i l'assessorament personalitzat per a la consolidació del negoci de persones treballadores autònomes. Hi participaran 72 persones autònomes de les diverses demarcacions territorials de Catalunya de forma gratuïta, que seran assessorades per 4 persones expertes durant un període de 10 mesos i que rebran formació especialitzada en diferents matèries. Es crearà un grup a cada demarcació/seu territorial que serà supervisat per un assessor local.


 Els destinataris del projecte han de complir els següents requisits:

  •  Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  •  Disposar d'una antiguitat mínima com autònoms d'1 any i fins a un màxim de 5 anys en  l'activitat que actualment s'està desenvolupant (data de referència: 4 de novembre de 2013).
  • Acreditar la residència i el domicili fiscal a Catalunya.

Amb el projecte els autònoms milloraran la capacitat i professionalització en la gestió estratègica de la seva iniciativa empresarial, la qual cosa ajudarà, no només a consolidar-la, sinó a impulsar-la competitivament des de tots els punts de vista.

Si tu ets autònom i estàs interessat en el projecte o bé coneixes algú en aquesta situació que hi vulgui participar pots fer la pre-inscripció en el següent enllaç PRE-INSCRIPCIÓ.

Un cop reunit el nombre de candidats màxim es farà una valoració de tots ells i se’ls comunicarà el resultat.

Per a més informació podeu dirigir-vos al correu electrònic programaautonoms@coleconomistes.cat, o be trucar al telèfon 93 416 16 04 (extensió 2014).

No hay comentarios:

Publicar un comentario