martes, 6 de mayo de 2014

Josep Maria Bové Montero ingressarà dijous 8 de maig a la Reial Acadèmia de Doctors

Josep Maria Bové Montero, soci fundador i president de Bové Montero y Asociados i cònsol general honorari d’Àustria per Catalunya i Aragó, ingressarà dijous 8 de maig a la Reial Acadèmia de Doctors. Josep Maria Bové, censor jurat de comptes, economista, advocat i col·legiat d’Empresistes, dissertarà sobre el tema "L’acció exterior de les comunitats autònomes" i serà contestat per José Maria Gay de Liébana, doctor en ciències econòmiques i doctor en dret, recentment ingressat també en aquesta institució. 


Fa poc temps que s’han afegit també a la Reial Acadèmia de Doctors: Emili Gironella Masgrau, José Maria Gay de Liébana i Oriol Amat, tots tres membres del Col·legi.


Bové Montero també és vicepresidente del Consejo Directivo Nacional del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE) i amb anterioritat ha ocupat diferents càrrecs directius en aquesta entitat i al Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC).  

L’acte tindrà lloc el dijous 8 de maig, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes de Foment de Treball de la Via Laietana, 32, pral. Barcelona.  Aquest acte és tot un honor pel Col·legi, ja que el fet de tenir col·legiats tan distingits aporta un gran prestigi a la nostra institució.

No hay comentarios:

Publicar un comentario