viernes, 9 de mayo de 2014

Josep Maria Bové Montero va ingressar ahir 8 de maig a la Reial Acadèmia de Doctors


Josep Maria Bové Montero, soci fundador i president de Bové Montero y Asociados i cònsol general honorari d’Àustria per Catalunya i Aragó, va ingressar ahir 8 de maig a la Reial Acadèmia de Doctors. Josep Maria Bové, censor jurat de comptes, economista, advocat i col·legiat d’Empresistes, va dissertar sobre el tema "L’acció exterior de les comunitats autònomes" i va ser contestat per José Maria Gay de Liébana, doctor en ciències econòmiques i doctor en dret, recentment ingressat també en aquesta institució. 


Fa poc temps que s’han afegit també a la Reial Acadèmia de Doctors: Emili Gironella Masgrau, José Maria Gay de Liébana i Oriol Amat, tots tres membres del Col·legi.

Bové Montero també és vicepresident primer del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE) i amb anterioritat ha ocupat diferents càrrecs directius en aquesta entitat i al Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC).  

Aquest acte és tot un honor pel Col·legi, ja que el fet de tenir col•legiats tan distingits aporta un gran prestigi a la nostra institució.

No hay comentarios:

Publicar un comentario